Elemente decorative

Nimeni nu isi doreste o gradina plictisitoare, fadă si lipsita de viata si culoare. Orice gradină poate trece de la un loc plictisitor la un spatiu dedicat relaxării , un spatiu ce te inspira de fiecare data cand il vezi, iar cateva elemente decorative pozitionate corect pot schimba complet aspectul gradinii tale.

Tine minte sa mentii un echilibru, sa alegi optiuni care se potrivesc cu personalitatea gradinii tale (ex: arbore bonzai intr-o gradina stil japonez) si cel mai important, sa nu aglomerezi spatial. O gradina organizata este o gradina frumoasa!

Te-ar mai putea interesa

Iluminat exterior decorativ

Pentru a evidentia frumusetea gradinii in timpul serilor si noptilor, iluminatul exterior decorativ poate fi o alegere excelenta. Lampi solare, faclii decorative sau spoturi cu LED-uri pot adauga un efect dramatic si pot crea o atmosfera placuta in gradina.

Elemente de arta in aer liber

Adaugarea unor piese de arta in aer liber, precum sculpturi, fantani decorative sau instalatii artistice, poate aduce unicitate si caracter gradinii. Aceste elemente pot fi atat puncte focale atragatoare, cat si expresii ale personalitatii si gustului proprietarului.

Mobilier de exterior

Pentru a crea un spatiu de relaxare in gradina, mobilierul de exterior este esential. Fotolii, mese, sezlonguri sau hamace pot transforma gradina intr-un loc perfect pentru relaxare si socializare in aer liber. Opteaza pentru materiale rezistente la intemperii pentru a asigura durabilitatea in timp.

Hai sa vorbim

Contacteaza-ne pentru a incepe calatoria ta verde - 0747 43 43 43

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Subiectul mesajului tau

Ai un proiect in minte?

Nu ezita sa spui