Mentenanta

Orice gradina are nevoie de o atentie sporita si de ingrijire pentru ca aceasta sa fie perfecta pe tot parcursul sezonului. Experienta noastra face diferenta si te poate ajuta sa atingi rezultatele mult dorite, pe care mai apoi sa le pastrezi.

Venim in sprijinul tau cu mentenanta pe care o efectuam de doua ori pe luna sau chiar saptamanal si ne putem ocupa inclusiv de tunderea gazonului, curatarea acestuia, de stropirea sa, mentenanta sistemului de irigat, pregatiri pentru iarna si nu numai.

Te-ar mai putea interesa

Produse pentru ingrijirea si intretinerea gazonului natural

Exista o gama larga de produse disponibile pentru a mentine un gazon natural sanatos, cum ar fi ingrasamintele organice sau chimice, pesticidele pentru combaterea buruienilor si bolilor, precum si seminte speciale pentru repararea si regenerarea gazonului.

Echipamente de tuns si intretinere a gazonului

Uneltele potrivite fac intretinerea gazonului mult mai usoara si eficienta. Masini de tuns iarba, trimmere pentru marginile gazonului si sisteme de irigatii pot contribui la mentinerea unui aspect ingrijit si ordonat al gazonului.

Produse si accesorii pentru intretinerea gazonului artificial

Chiar si gazonul artificial necesita o anumita intretinere pentru a arata si a functiona optim. Perii speciale pentru ridicarea fibrelor, solutii de curatare pentru indepartarea petelor si a murdariei, precum si kituri de reparare pentru eventualele deteriorari sunt elemente esentiale pentru mentinerea aspectului impecabil al gazonului artificial.

Hai sa vorbim

Contacteaza-ne pentru a incepe calatoria ta verde - 0747 43 43 43

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Subiectul mesajului tau

Ai un proiect in minte?

Nu ezita sa spui