Sisteme de irigatii

Aspersoare spray - aspersoare rotative - furtunuri pentru picurare - panouri de comanda - senzori de ploaie.

Beneficiile unui un sistem de irigare automatizat sunt numeroase, incepand de la faptul ca este programat sa satisfaca nevoile specifice ale plantelor, florilor si a gazonului din gradina ta.

Fiecare sistem este complet ajustabil, astfel incat nevoile individuale ale fiecarei plante din zona sa poata fi abordata. Pentru cei care nu vor sa traga manual furtunurile si aspersoarele, un sistem automatizat de irigare este o solutie simpla, comoda si ofera un aspect estetic al gradinii.

Te-ar mai putea interesa

Automatizarea sistemului de irigatii

O caracteristica interesanta a multor sisteme moderne de irigatii este capacitatea de a automatiza intregul proces. Aceasta inseamna ca puteti seta programul de irigatii pentru a se activa in momentele optime ale zilei sau sa reactioneze la senzorii care detecteaza umiditatea solului sau conditiile meteorologice.

Eficienta in utilizarea apei

Sistemele de irigatii pot fi proiectate pentru a utiliza apa in mod eficient, reducand astfel desperdicul si facturile de apa. Alegerea unui sistem cu picurare sau jeturi directionate poate reduce pierderile de apa prin evaporare si scurgere si poate furniza apa exact in locurile in care este necesara.

Integrarea tehnologiei inteligente

Unele sisteme de irigatii moderne vin echipate cu tehnologie inteligenta care permite controlul de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile sau a unui computer. Aceasta ofera utilizatorilor mai multa flexibilitate si control asupra sistemului de irigatii, permitandu-le sa ajusteze programul sau sa verifice starea sistemului de oriunde si oricand.

Hai sa vorbim

Contacteaza-ne pentru a incepe calatoria ta verde - 0747 43 43 43

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Subiectul mesajului tau

Ai un proiect in minte?

Nu ezita sa spui